Millet on valmistettu milleteistä. Se auttaa vastustamaan kehon happamoitumista, vahvistaa immuunijärjestelmää ja on ravinteikasta sekä helposti sulavaa. Se on luonnostaan gluteenitonta. Sen suuri etu on korkea B-vitamiinien, hematopoieettisen raudan ja kuparin pitoisuus. Se on erinomainen lähde ravintokuidulle sekä kaliumille, magnesiumille, kalsiumille ja natriumille. Se tarjoaa keholle helposti sulavaa proteiinia ja monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka ovat terveellisen ruokavalion perusta. Milletteillä on viruslääkinnällinen ja vahvistava vaikutus, se auttaa palauttamaan kehon happo-emästasapainoa. B-ryhmän vitamiinit ja rauta tukevat hematopoieesia. Millet auttaa vähentämään tulehdusta kehossa, lämmittää, parantaa aineenvaihduntaa, lisää keskittymiskykyä ja muistia. Korkea kalsiumin ja piin yhdisteiden pitoisuus vahvistaa hampaita ja luita. - 4% sisältää tyydyttyneitä rasvahappoja 0.4g - 2% hiilihydraatteja 72.1g - 28% mukaan lukien sokerit 0.8g - 1% proteiinia 10.
Psylliumin isoäiti, myös Välimeren isoäiti, on erinomainen kuitujen lähde ja sisältää myös runsaasti proteiinia. Sitä käytetään ruoansulatusjärjestelmän toiminnan parantamiseen. Lisäksi kuitu lisää kylläisyyden tunnetta. Kun siemenet tulevat kosketuksiin veden kanssa, ne peittyvät limalla ja muodostavat geeliä, mikä auttaa suolistovaivoissa. Se parantaa suoliston bakteerikantaa, suojaa ja toimii tulehdusta ehkäisevästi. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Viiteruoka & nbsp; <strong> Käyttö </strong> Tuote on valmistuksen jälkeen valmis syötäväksi: 2-3 teelusikallista psyllium-kakkua tulisi kaataa lasilliseen mehua tai vettä, antaa seistä noin 20 minuuttia ja sitten juoda. Kun käytät tuotetta, on tärkeää juoda runsaasti vettä, vähintään 1,5 l. Voit ottaa sitä kaksi kertaa päivässä, mieluiten aamulla ja iltapäivällä.
Hamppuöljy on käsittelemätöntä öljyä. Sen maku on hyvin omaperäinen, jossa on kevyt pähkinäinen vivahde ja mausteinen jälkimaku. Öljy on rikas välttämättömistä rasvahapoista (NNKT) ja sisältää ihanteellisen suhteen omega-6- ja omega-3-rasvahappojen välillä, eli 3:1, mikä auttaa säätelemään elimistön lipiditasapainoa ja tukee myrkkyjen poistamista kehosta. Sen sisältämä E-vitamiini toimii antioksidanttina ja tulehdusta ehkäisevänä aineena, K-vitamiini vastaa veren normaalia hyytymistä, nopeuttaa haavojen paranemista, A-vitamiini edistää normaalia näköä, D-vitamiini sekä B-ryhmän vitamiinit ovat tarpeellisia elimistömme normaalille toiminnalle. Koostumuksessa on: kalsiumia, magnesiumia, rikkiä, kaliumia, rautaa, sinkkiä ja fosforia. Se sisältää myös siemenissä luonnollisesti esiintyvää klorofylliä, joka toimii tulehdusta ehkäisevästi ja rauhoittavasti. Hamppuöljy parantaa aineenvaihduntaa, tukee sydämen toimintaa, osallistuu luukudoksen rakentamiseen, sillä on kipua lievittäviä, antibakteerisia ja sienitautia torjuvia vaikutuksia.